Argenti 7 - 38334 Volos, Greece
+30 24210 20581
En | Ελ

User Login

Privacy Policy

Τελευταία ενημέρωση 24/5/2018

H DIGIKAL Ι.Κ.Ε. (εφεξής «η Εταιρεία, «εμείς» ή «εμάς»), η οποία εδρεύει στον Δήμο Βόλου επί της οδού Ευστρατίου Αργέντη 7 (ΤΚ:38334), δεσμεύεται ότι θα προστατεύει και θα σέβεται το απόρρητο σας.

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου (από κοινού με τους Όρους Χρήσης μας, την Πολιτική για τα Cookies) για την διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη των υπηρεσιών της Εταιρείας και της ιστοσελίδας www.digikal.gr (εφεξής η «Ιστοσελίδα») υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ) ή νεοτέρων διατάξεων όπως ισχύει από καιρού εις καιρόν.

Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Internet όσο και του υπάρχοντος - αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου - πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά.

Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της Εταιρείας.

Παρακαλείστε να μελετήσετε προσεκτικά τα κείμενα αυτά για να κατανοήσετε την προσέγγιση και τις πρακτικές μας ως προς τα προσωπικά σας δεδομένα και τον τρόπο με τον οποίο θα τα χειριζόμαστε.

Παρέχοντας τις προσωπικές σας πληροφορίες σε εμάς, δηλώνετε αφενός ότι αποδέχεσθε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και την Πολιτική για τα Cookies, και ότι συγκατατίθεσθε στη συλλογή και επεξεργασία και κοινοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και την Πολιτική για τα Cookies.

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, όπως περιγράφεται στην Παρούσα Πολιτική, βασίζεται στην συγκατάθεση που μας παρέχετε κάνοντας χρήση των υπηρεσιών της Ιστοσελίδας μας.

Για τις ανάγκες της ισχύουσας νομοθεσίας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, υπεύθυνος επεξεργασίας ορίζεται η Εταιρεία DIGIKAL Ι.Κ.Ε. , η οποία εδρεύει στον Δήμο Βόλου επί της οδού Ευστρατίου Αργέντη 7 (ΤΚ:38334), Ελλάδα.

Τα προσωπικά στοιχεία τα οποία συλλέγει η Εταιρεία είναι τα ακόλουθα:

Προσωπικά δεδομένα :

Ο κάθε απλός επισκέπτης  μπορεί να περιηγηθεί στήν ιστοσελίδα χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία.

Η ιστοσελίδα δε διαθέτει καλάθι για μή εγγεγραμένους χρήστες - πελάτες λιανικής (B2C, BUSINESS TO CONSUMER).

Οι συνεργάτες μας έχουν δυνατότητα εγγραφής και χρήσης του “B2B - BUSINESS TO BUSINESS’’ μέρους της ιστοσελίδας μας, όπως επίσης και της λειτουργίας καλαθιού για παραγγελίες εφόσον έχει προηγηθεί σύνδεση στο B2B με προσωπικούς κωδικούς απο τους ιδίους.

Στην περίπτωση αυτή και μόνο, κατά την διαδικασία συμπλήρωσης της φόρμας εγγραφής στο B2B - μέρος συνεργατών της ιστοσελίδας θα ζητηθούν τα παρακάτω προσωπικά δεδομένα και φορολογικά στοιχεία του συνεργάτη :

  • Όνομα

  • Επώνυμο

  • Username

  • Password

  • Email

  • Επωνυμία Εταιρείας

  • Επάγγελμα

  • Α.Φ.Μ.

  • Δ.Ο.Υ.

  • Χώρα

  • Πόλη

  • Διεύθυνση

  • Τ.Κ.

  • Σταθερό τηλέφωνο

  • Κινητό τηλέφωνο

  • Fax

  • Website

Τα άνωθεν στοιχεία μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την έκδοση Τιμολογίων ή Προτιμολογίων - Προσφορών στο συνεργάτη.

Συλλέγουμε προσωπικές σας πληροφορίες όταν κάνετε χρήση της ιστοσελίδας.

Πληροφορίες που οι ίδιοι μας παρέχετε

  • Η Εταιρεία συλλέγει μέσω της Ιστοσελίδας προσωπικά δεδομένα των Χρηστών όπως αυτά καταχωρούνται στην Ιστοσελίδα από τους ίδιους για την αξιοποίηση ορισμένων υπηρεσιών της Ιστοσελίδας. Συγκεκριμένα αποτελούν αντικείμενο συλλογής και επεξεργασίας ενδεικτικά τα ακόλουθα δεδομένα των Χρηστών: όνομα, επώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση (email), ταχυδρομική διεύθυνση, τηλέφωνο.

  • Πληροφορίες για τον λογαριασμό σας, όπως το όνομα χρήστη ή τον κωσικό πρόσβασης (ή κάθε άλλο στοιχείο που σας ταυτοποιεί) που χρησιμοποιείτε για την πρόσβαση σας στην Ιστοσελίδα μας ή χρήση των  υπηρεσιών της Ιστοσελίδας σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης.

  • Πληροφορίες του προφίλ σας, μεταξύ των οποίων για τις υπηρεσίες μας που προτιμάτε ή για τις ώρες που προτιμάτε να μας επισκέπτεστε ή για την συχνότητα που χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα.

  • Λοιπές προσωπικές πληροφορίες που επιλέγετε να μας παρέχετε κατά την αλληλεπίδραση ή/και επικοινωνία μαζί μας (για παράδειγμα, όνομα, επώνυμo, ηλεκτρονική διεύθυνση (email), τηλέφωνο).

Πληροφορίες που συλλέγουμε με αυτοματοποιημένες μεθόδους

Ενδέχεται να χρησιμοποιούμε αυτοματοποιημένες τεχνολογίες για τη συλλογή πληροφοριών από τη φορητή συσκευή σας όταν χρησιμοποιείτε την Ιστοσελίδα μας.

Ενδέχεται να συλλέγουμε πληροφορίες για:

  • Tη διεύθυνση διαδικτυακού πρωτοκόλλου σας (διεύθυνση ΙP).

  • Tο λειτουργικό σύστημα της φορητής συσκευής σας, εάν επισκέπτεσθε την Ιστοσελίδα μέσω φορητής συσκευής.

  • Tο είδος της φορητής συσκευής και τις ρυθμίσεις της.

  • Τους σειριακούς αριθμούς που αντιστοιχούν στη συσκευή σας και στα μέρη αυτής.

  • Tα διαφημιστικά αναγνωριστικά (για παράδειγμα, τα διαφημιστικά αναγνωριστικά IDFAs & IFAs) ή παρεμφερή αναγνωριστικά.

  • Tον ανακατευθύνοντα ιστότοπο (ο δικτυακός τόπος που σας οδήγησε στον δικό μας).

  • Mηνύματα προς εμάς ή για εμάς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

  • Ενέργειες που αφορούν τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τη Ιστοσελίδα μας, όπως ενότητες που επισκέπτεσθε στην Ιστοσελίδα μας.

Η Ιστοσελίδα μας ενδέχεται να συλλέγει πληροφορίες για την ακριβή τοποθεσία της φορητής συσκευής σας με χρήση γεωγραφικού εντοπισμού και τεχνολογιών όπως το GPS (παγκόσμιο σύστημα εντοπισμού), το Wi-Fi (ασύρματο τοπικό δίκτυο), το Bluetooth ή η εγγύτητα σε τοποθεσία κυψέλης (cell tower proximity). H πλειονότητα των φορητών συσκευών και των φυλλομετρητών (browser), σας παρέχει τη δυνατότητα να ανακαλέσετε την άδεια που μας παραχωρήσατε για τη συλλογή των εν λόγω πληροφοριών, με χρήση των ρυθμίσεων της συσκευής ή του φυλλομετρητή σας. Εάν έχετε ερωτήσεις για τον τρόπο που μπορείτε εμποδίσετε τη συλλογή πληροφοριών για την ακριβή σας θέση, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τον πάροχο τεχνικής υποστήριξης της φορητής συσκευής σας, τον κατασκευαστή της συσκευής σας ή τον πάροχο λογισμικού σας ή του φυλλομετρητή (browser). Ορισμένες υπηρεσίες ενδέχεται να μην λειτουργούν ορθά χωρίς τις πληροφορίες για την τοποθεσία σας. Εάν επιθυμείτε να διαγράψουμε πληροφορίες που έχουμε συλλέξει και οι οποίες θα μπορούσαν να προσδιορίσουν την τοποθεσία σας, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση, τον τηλεφωνικό αριθμό ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρατίθενται στη συνέχεια. Βάσει νόμου, ενδέχεται να χρειαστεί να διατηρούμε ορισμένες πληροφορίες.

Πληροφορίες που συλλέγουμε από λοιπές πηγές.

Ενδέχεται να συλλέγουμε πληροφορίες για εσάς από άλλες εταιρείες ή οργανισμούς. Ενδέχεται επίσης να συλλέγουμε πληροφορίες που είναι δημοσίως προσβάσιμες. Επί παραδείγματι, ενδέχεται να συλλέγουμε πληροφορίες για εσάς όταν αλληλεπιδράτε μ’ εμάς από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ενδέχεται να συνδυάζουμε τις πληροφορίες που μας παρέχετε με πληροφορίες που συλλέγονται με αυτοματοποιημένες μεθόδους και με πληροφορίες που λαμβάνουμε από λοιπές πηγές.

Διευκρινίζεται ότι η ιστοσελίδα δεν διαθέτει δημόσια προσβάσιμο κατάλογο ηλεκτρονικών διευθύνσεων των μελών του. Ως εκ τούτου, τυχόν προσωπικά δεδομένα (πχ ονόματα πρόσβασης, κλπ) που θα δηλωθούν ώστε να έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες του website, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Η Εταιρεία ενεργεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και στοχεύει στην καλύτερη εφαρμογή της ορθής πρακτικής σε ότι αφορά το internet. Τα προσωπικά σας στοιχεία τηρούνται με ασφάλεια και διαγράφονται άμεσα μετά από σχετική δήλωση του χρήστη, εφόσον επιθυμεί. Όταν πρόκειται για στοιχεία ατόμων που δεν έχουν ακόμα εγγραφεί σε κάποια υπηρεσία, αλλά έχουν εμπλακεί εμμέσως σε συναλλαγή με την Εταιρεία , τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και ενδεχομένως για την ενημέρωσή τους αναφορικά με προσφορές στις υπηρεσίες μας.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο website χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την Εταιρεία. Στοιχεία του αρχείου είναι δυνατόν να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, ο επισκέπτης έχει τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997 για τα προσωπικά δεδομένα.

Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε

Θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε για:

  • Να πλοηγηθείτε και να κάνετε χρήση των δυνατοτήτων της Ιστοσελίδας

  • Να εξατομικεύουμε την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας

  • Να εκτελέσουμε τις παραγγελίες για την αγορά προϊόντων που υποβάλλετε μέσω της Ιστοσελίδας μας, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με την αγορά σας αλλά και για τις λογιστικές, ελεγκτικές και εσωτερικές μας λειτουργίες στο πλαίσιο της συναλλακτικής μας σχέσης.

  • Να βελτιώσουμε την επιχειρηματική μας δραστηριότητα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Για παράδειγμα μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για να κατανοήσουμε καλύτερα τις προτιμήσεις των καταναλωτών και των χρηστών της Ιστοσελίδας, με στόχο να βελτιώσουμε την οργάνωση και την παρουσίαση των προϊόντων μας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος αλλά και για την εν γένει βελτίωση της Ιστοσελίδας μας. Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες για την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών, μέσω της διεξαγωγής έρευνας πελατών και της αξιολόγησης της αποδοτικότητας των πωλήσεων, του μάρκετινγκ και της διαφημιστικής μας δραστηριότητας·

  • να διατηρούμε, διαχειριζόμαστε και βελτιώνουμε τα προϊόντα μας, τις προσφορές, τις προωθητικές ενέργειες, την Ιστοσελίδα μας.

  • να σας αποστέλλουμε προωθητικά μηνύματα σχετικά με νέα, προσφορές για προϊόντα και υπηρεσίες της Εταιρείας μας ενδεικτικά μέσω email (newsletters), κινητού τηλεφώνου (sms, viber), web push notifications κτλ, εφόσον μας έχετε δηλώσει ότι το επιθυμείτε.

  • Την αποτροπή και τον έλεγχο απάτης, παραβίασης των Όρων Χρήσης μας και της ισχύουσας νομοθεσίας, καθώς και για τη συμμόρφωση με δικαστικές αποφάσεις, αιτήματα των αρμόδιων δικαστικών, εισαγγελικών ή δημόσιων αρχών αλλά και για την συμμόρφωση μας την ισχύουσα νομοθεσία.

  • Αν επικοινωνήσετε μαζί μας, θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που θέτετε υπόψη μας, όπως τα στοιχεία επικοινωνίας σας ή/και πληροφορίες παράδοσης ή πληρωμής, ή/και πληροφορίες σχετικά με το προϊόν που αγοράσατε, προκειμένου να επιλύσουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε ή να απαντήσουμε στα ερωτήματά σας.

Με ποιους μοιραζόμαστε τις πληροφορίες που συλλέγουμε

Δεν θα διαθέσουμε σε τρίτους τις προσωπικές σας πληροφορίες, κοινοποιούμε όμως τις πληροφορίες σας μόνο με τον τρόπο που περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Θα κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας σε προμηθευτές που μας παρέχουν υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα υπηρεσίες υποστήριξης της Ιστοσελίδας, και λοιπές υπηρεσίες τεχνολογίας πληροφοριών και τη διεξαγωγή έρευνας και ανάλυσης. Απαγορεύουμε σε προμηθευτές που μας παρέχουν υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα στους εν λόγω προμηθευτές να κάνουν χρήση των ανωτέρω πληροφοριών ή να τις κοινοποιήσουν για οποιαδήποτε άλλον σκοπό εκτός από την παροχή υπηρεσιών για λογαριασμό μας.

Ενδέχεται να αποφασίσουμε, για στρατηγικούς ή άλλους επιχειρηματικούς σκοπούς, την πώληση ή μετα βίβαση της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας εν όλω ή εν μέρει.

Στο πλαίδιο της εν λόγω πώλησης ή μεταβίβασης, ενδέχεται να διαβιβάσουμε πληροφορίες που έχουμε συλλέξει και αποθηκεύσει, περιλαμβανομένων των πληροφοριών πελατών, σε κάθε εμπλεκόμενο μέρος της στην πώληση ή μεταβίβαση της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας εν όλω ή εν μέρει. Στο πλαίσιο της εν λόγω πώλησης ή μεταβίβασης, ενδέχεται να διαβιβάσουμε πληροφορίες που έχουμε συλλέξει και αποθηκεύσει, περιλαμβανομένων των πληροφοριών πελατών, σε κάθε εμπλεκόμενο μέρος στην πώληση ή τη μεταβίβαση.

Ενίοτε ενδέχεται να κοινοποιήσουμε πληροφορίες που δεν σας ταυτοποιούν με άμεσο τρόπο. Επί παραδείγματι, ενδέχεται να κοινοποιήσουμε ανώνυμα, συγκεντρωτικά στατιστικά στοιχεία για την από μέρους σας χρήση της Ιστοσελίδας.

Κατ’ εξαίρεση η Εταιρεία μας δύναται να γνωστοποιεί τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους, μόνο εφόσον υφίσταται εκ του νόμου σχετική υποχρέωση προς αυτό, ή υποχρεωθεί δυνάμει απόφασης/παραγγελίας δικαστικής ή άλλης αρμόδιας αρχής.

Προωθητικές Επικοινωνίες

Εάν μας δώσετε τη συγκατάθεσή σας για τη λήψη προωθητικών επικοινωνιών από εμάς, μπορείτε να επιλέξετε να μην λαμβάνετε πια τέτοιου είδους επικοινωνίες και να ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας ακολουθώντας τις οδηγίες που υπάρχουν στα προωθητικά μηνύματα (opt-out). Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε να μην λαμβάνετε πια προωθητικά μηνύματα επικοινωνώντας στο τηλέφωνο ή ηλεκτρονική διεύθυνση.

Εάν έχετε επιλέξει να μην λαμβάνετε πια προωθητικά μηνύματα από εμάς, η Εταιρεία θα μπορεί ωστόσο να σας στέλνει μηνύματα/επικοινωνίες σχετικά με τις συναλλαγές σας, τυχόν λογαριασμούς που έχετε σε εμάς. Επίσης, το γεγονός ότι έχετε επιλέξει να μην λαμβάνετε ένα είδος επικοινωνίας από εμάς δεν σημαίνει ότι έχετε επιλέξει να μην λαμβάνετε άλλα είδη επικοινωνιών από την Εταιρεία μας. Για παράδειγμα, εάν έχετε επιλέξει να μην λαμβάνετε ηλεκτρονικά μηνύματα, είναι πιθανό να συνεχίσετε να λαμβάνετε προωθητικά μηνύματα μέσω τηλεφώνου (π.χ. sms) εάν έχετε προηγουμένως επιλέξει να λαμβάνετε αυτά.

Θα διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για εκείνο το χρονικό διάστημα που είναι απαραίτητο για την εξυπηρέτηση των σκοπών που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική καθώς και για την συμμόρφωση των πολιτικών μας σχετικά με την διατήρηση δεδομένων (εκτός και εάν η διατήρηση των δεδομένων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα απαιτείται από τον νόμο).

Εάν, σε οποιαδήποτε στιγμή, επιθυμείτε την διόρθωση των προσωπικών πληροφοριών που έχουμε για εσάς, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο email info@digikal.gr ή στο τηλέφωνο 24210-20581.

Σύνδεσμοι - Links :

H ιστοσελίδα www.digikal.gr περιλαμβάνει links ("δεσμούς") προς άλλα websites τα οποία και δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η Εταιρεία για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων τους οποίους αυτοί ακολουθούν.

Ενδέχεται επίσης οι πάροχοι άλλων εφαρμογών, εργαλείων, γραφικών στοιχείων (widgets) και προσθηκών που διαθέτουμε στην Ιστοσελίδα μας, όπως τα πλήκτρα «Like» του Facebook, να χρησιμοποιούν επίσης αυτοματοποιημένες μεθόδους για τη συλλογή πληροφοριών και τον τρόπο χρήσης των εν λόγω λειτουργιών. Οι εν λόγω οργανισμοί ενδέχεται να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες σας σύμφωνα με τις δικές τους πολιτικές.

IP Διευθύνσεις :

H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ έχει πρόσβαση στο Internet και στη συνέχεια στην DIGIKAL αξιοποιείται αποκλειστικά για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων και την ασφάλεια των συναλλαγών.

Cookies :

Για να μπορούν να προσφέρουν προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες χρησιμοποιούν αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα και session: τα μόνιμα cookies παραμένουν στο σκληρό σας δίσκο και αφού τελειώσετε την επίσκεψή σας, μνημονεύοντας μια μεγάλη γκάμα στοιχείων τα οποία χρησιμοποιούνται για την επόμενη επίσκεψη.

Τα session cookies χρησιμοποιούνται μόνο για να αναγνωρίσουν ότι μπαίνετε στο site, ώστε να μη χρειάζεται να σας ζητείτε password σε όλες τις σελίδες που περιλαμβάνουν συναλλαγή στοιχείων. Αυτά σβήνονται αμέσως αφού φύγετε από το site.

H DIGIKAL χρησιμοποιεί session cookies: για να μη σας ζητάμε συνεχώς password όταν επισκέπτεστε τις διάφορες σελίδες μας, θα πρέπει να σας αναγνωρίζουμε όταν εισέρχεστε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Marketing Emails - Ιστοσελίδα :

Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αν θα εγγραφεί στα marketing emails της DIGIKAL, για την αποστολή των οποίων η εταιρία χρησιμοποιεί την πλατφόρμα MailChimp.

Η εγγραφή του χρήστη μπορεί να γίνει:

α. κατά την παραγγελία κάποιας υπηρεσίας της DIGIKAL???

β. κατά την δημιουργία λογαριασμού στη Περιοχή Συνεργατών

Κατά την εγγραφή του χρήστη στην λίστα συνδρομητών, η εταιρία μας συλλέγει αποκλειστικά και μόνο το email που παρέχεται από τον χρήστη και το οποίο αποθηκεύεται στο MailChimp (και σε καμία άλλη εφαρμογή), με σκοπό την αποστολή ενημερωτικών emails σχετικά με τις προσφορές και τα νέα της DIGIKAL.

Το email του χρήστη διατηρείται μέσα στην πλατφόρμα του MailChimp έως ότου ο ίδιος επιλέξει να απεγγραφεί από τα marketing emails. Η απεγγραφή μπορεί να γίνει μέσα από οποιοδήποτε email έχει λάβει ο χρήστης και αφού πατήσει το link “Διαγραφή από τη λίστα” ή με την αποστολή ενός μηνύματος στο info@digikal.gr, με αίτημα τη διαγραφή από τη λίστα συνδρομητών.

Διεθνής διαβίβαση δεδομένων

Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε από τους Χρήστες θα παραμένουν και θα αποθηκεύονται σε ασφαλή διακομιστή εντός Ελλάδας και η Εταιρεία λαμβάνει όλα τα εύλογα μέτρα για την προστασία τους.

Παρά τα αμέσως ανωτέρω, ενδέχεται οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε να διαβιβάζονται και να αποθηκεύονται σε προορισμούς εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), συμπεριλαμβανομένων και χωρών που ενδεχομένως δεν παρέχουν το ίδιο επίπεδο προστασίας με αυτό που παρέχεται στη χώρα σας.

Στο πλαίσιο της επεξεργασίας που περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική, ενδέχεται να αναθέσουμε την επεξεργασία, ή να κοινοποιήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτα μέρη, που είναι εγκατεστημένοι σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ).

Ως εκ τούτου, οι προσωπικές σας πληροφορίες ενδέχεται να υποβάλλονται σε επεξεργασία από προσωπικό που δραστηριοποιείται εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και εργάζεται για εμάς ή για κάποιον από τους προμηθευτές μας. Βασιζόμαστε σε αυτά τα τρίτα πρόσωπα/προμηθευτές για την παροχή υπηρεσιών και προϊόντων για λογαριασμό μας και είναι πιθανό να κοινοποιήσουμε σε αυτά τα τρίτα πρόσωπα προσωπικά σας δεδομένα (για παράδειγμα εταιρείες παροχής προγραμμάτων/λογισμικού, εξωτερικοί συνεργάτες κτλ.). Γενικά, οι πάροχοι υπηρεσιών μας είναι εκ της συμβάσεως υποχρεωμένοι να προστατεύουν τα προσωπικά σας δεδομένα και δεν μπορούν με κανέναν τρόπο να χρησιμοποιούν ή να διαβιβάζουν τα προσωπικά σας δεδομένα. Δεν θα επιτρέψουμε στα τρίτα αυτά πρόσωπα να χρησιμοποιήσουν ή να κοινοποιήσουν αυτές τις πληροφορίες για άλλον σκοπό πέραν του σκοπού παροχής υπηρεσιών για λογαριασμό μας.

Ανεξαρτήτως του σε ποια χώρα κοινοποιούνται τα προσωπικά σας δεδομένα, θα κοινοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο σε εκείνες τις περιπτώσεις όπου υφίσταται αυστηρή ανάγκη πρόσβασης των δεδομένων (need to know) και πάντα σύμφωνα με τους κατάλληλους μηχανισμούς προστασίας (όπως για παράδειγμα σύμφωνα τους Πρότυπους Συμβατικούς Όρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής).

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε ένα αντίγραφο των παραπάνω επικοινωνώντας με την Εταιρεία στο email info@digikal.gr ή στο τηλέφωνο 24210-20581.

Με την υποβολή των προσωπικών σας δεδομένων, συμφωνείτε στην εν λόγω διαβίβαση, αποθήκευση ή επεξεργασία. Οι εν λόγω διαβιβάσεις θα τελούν σε συνάρτηση με τις χρήσεις που προσδιορίζονται στην παρούσα Πολιτική και κατά τα επιτρεπόμενα από τη νομοθεσία. Θα λαμβάνουμε κάθε αναγκαίο μέτρο σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για τη διασφάλιση της ασφαλούς διαχείρισης των δεδομένων σας, σύμφωνα πάντα με την παρούσα Πολιτική και τη νομοθεσία.

Ασφάλεια πληροφοριών

Δεσμευόμαστε ότι θα λαμβάνουμε κάθε ενδεδειγμένο μέτρο που έχει εκπονηθεί για την ασφαλή τήρηση των προσωπικών σας πληροφοριών. Οι τεχνικές, διοικητικές και υλικές μας διαδικασίες έχουν σχεδιαστεί για την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών από τυχαία, παράνομη ή μη εξουσιοδοτημένη απώλεια, πρόσβαση, αποκάλυψη, χρήση, τροποποίηση ή καταστροφή. Παρότι καταβάλλουμε προσπάθειες για την προστασία των πληροφοριακών μας συστημάτων κανένας ιστότοπος, πληροφοριακό σύστημα ή διαβίβαση δεδομένων στο διαδίκτυο ή σε κάθε άλλο δημόσιο δίκτυο δεν μπορεί να είναι εγγυημένα 100% ασφαλή.

Τα δικαιώματά σας

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, δηλαδή κατόπιν αιτήματός σας αφενός να ενημερωθείτε για το κατά πόσο ή όχι τα προσωπικά σας δεδομένα υφίστανται επεξεργασία και αφετέρου να λάβετε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία, ιδίως σχετικά με την πραγματοποιούμενη επεξεργασία, τις κατάλληλες εγγυήσεις δυνάμει των οποίων πραγματοποιούνται τυχόν διαβιβάσεις σε τρίτη χώρα ή διεθνή οργανισμό. Επιπλέον, έχετε το δικαίωμα να απαιτήσετε την διόρθωση των ανακριβών προσωπικών σας δεδομένων. Επίσης, εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις του νόμου, έχετε το δικαίωμα διαγραφής, το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας, το δικαίωμα φορητότητας των δεδομένων και το δικαίωμα εναντίωσης της επεξεργασίας.

Περαιτέρω, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας, χωρίς ωστόσο να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση πριν από την ανάκλησή της.

Τέλος, έχετε το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή εφόσον κρίνετε ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων αντίκειται στην ισχύουσα νομοθεσία.

Έχετε τη δυνατότητα να ασκήσετε τα δικαιώματά σας ανωτέρω καθώς και να λάβετε περαιτέρω πληροφορίες επ’ αυτών επικοινωνώντας μαζί μας γραπτώς με τον τρόπο που περιγράφεται στην ενότητα «Τρόπος επικοινωνίας» κατωτέρω.

Γενικοί όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων

Η DIGIKAL διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Η DIGIKAL διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει ο επισκέπτης / χρήστης αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, οικονομικούς και φορολογικούς.

Ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του.

Η DIGIKAL και ειδικότερα το τμήμα marketing είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που εσείς έχετε αποστείλει για λόγους στατιστικούς, οικονομικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών - πληροφοριών του.

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες της DIGIKAL και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα ή και υπηρεσίες, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα και υπηρεσίες μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, κλπ.).

Tα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου της DIGIKAL, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα DIGIKAL λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμένος σε κάποια υπηρεσία της DIGIKAL τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης.

Τηρούμε τις πληροφορίες σας για όσον χρόνο απαιτείται για την εκπλήρωση των σκοπων που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική. (εκτός αν εκ του νόμου απαιτείται η τήρηση για μεγαλύτερη περίοδο).

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.Digikal.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτήν.

Στοιχεία του αρχείου προσωπικών δεδομένων κοινοποιούνται στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.

Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Τροποποιήσεις στην πολιτική απορρήτου μας

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου τίθεται σε ισχύ από την ημερομηνία που αναγράφεται στην αρχή της πολιτικής. Ενδέχεται να τροποποιούμε την παρούσα Πολιτική Απορρήτου από καιρού εις καιρόν. Σε περίπτωση τροποποίησης, θα αναρτούμε εδώ την αναθεωρημένη έκδοση και θα μεταβάλλουμε την 'ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης΄στην Πολιτκή. Θα πρέπει να ελέγχετε την παρούσα τακτικά ώστε να ενημερώνεστε για την πιο πρόσφατη ενημερωμένη έκδοση της πολιτικής.