Αργέντη 7 - 38334, Βόλος, Ελλάδα
+30 24210 20581
En | Ελ
Guil PTR-08G
Guil

Φορητή βάση βαρέως τύπου για οθόνες TV έως 80" ίντσες
Μέγιστο Βάρος 60kg
Σωληνωτά στηρίγματα απο ανοξείδωτο ατσάλι.
Συναρμολογούμενο Kit & ένα ράφι PTR-08/B που συνοδεύει τη βάση.
Ρόδες Ø 75 mm
Υλικό: Ατσάλι

SKU:
70GUI081

Βάση βαρέως τύπου και κατασκευής, για στήριξη οθόνης TV 80" κατάλληλη για τις περισσότερες μάρκες της αγοράς.
Η ατσάλινη σχάρα ανάρτησης της οθόνης (PTR-32), μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν βάση τοίχου. Διαθέτει αλφάδι για να είναι δυνατή η τέλεια ρύθμιση της οθόνης.
Η ανάρτηση της οθόνης παίρνει κλίση προς τα κάτω, με όρια απο 0° μέχρι 15° για θέαση απο κάθισμα. Επίσης ρυθμίζεται καθ' ύψος μέσω των των δύο συνδέσμων αλουμινίου (ΑΒΖ-29) που πιάνουν στους δύο ατσάλινους σωλήνες και γίνεται εύκολα η τοποθέτηση και αφαίρεση της οθόνης.
Η φορητή αυτή βάση, συνοδεύεται με ένα ράφι (PTR-08/B), πολύ χρήσιμο για τοποθέτηση DVD, laptop, κ.τ.λ. μαζί με δύο συνδέσμους αλουμινίου (ABZ-00). Επιπρόσθετα ράφια μπορούν να παραγγελθούν ξεχωριστά.
Το κάτω μέρος της βάσης είναι κατασκευασμένo απο ενισχυμένη χαλύβδινη πλάκα, κομμένη σε laser, με τοποθετημένες τέσσερις ρόδες (Ø 75 mm) με φρένο για εύκολους και ασφαλείς ελιγμούς. Έτσι μπορείτε να μεταφέρετε την οθόνη απο αίθουσα σε αίθουσα με ασφάλεια όπως είναι ρυθμισμένη.
Κομψή σχεδίαση σε συνδυασμό με τη μέγιστη σταθερότητα και την αντοχή.
Γρήγορη και εύκολη συναρμολόγηση.
Η σχάρα ανάρτησης της οθόνης, το ράφι και η βάση έχουν κατασκευαστεί από χάλυβα με φινίρισμα σε μαύρο χρώμα anti-scratch (EPOXY).